Sysi Show
Sysi Show biográfia Műsorok

Rendőr Show

Rossz kisfiú voltál? Vétettél a törvény ellen? A rendőrség utolér, de nem úgy, ahogy gondolod! Műsorom közben a büntetést is megkapod, hiszen hátrabilincselt kézzel nézed majd végig, ahogy megszabadulok a ruhadaraboktól. A béklyó így százszor olyan súlyos lesz! De ne félj, a látvány életre szóló emlék lesz!

Rab show

Most a másik oldalon állok és te lehetsz a Pandúr! Megengedem, hogy elkapj, de vigyázz! Ha nem figyelsz elbűvöllek fantasztikus táncommal és show végén már csak hűlt helyemet találod!

Ápolónő show

Szegény kis betegem! Meggyógyít a doktor néni! Ilyen szexis gyógyításban még úgysem volt még részed! A fájdalomcsillapítóm olyan hatásos, hogy biztosan fel fogsz állni a betegágyból!

Nyuszi show

Édi bédi nyuszi lány! Na ez nem én vagyok! Egy vadóc, pihe-puha szexis nyusz-musz. És ma este csak neked táncolok! Ezt a húsvéti ajándékot úgysem felejted el!

Esküvői show

Hogy átélhesd a pillanatot! Én most olyat is mutatok, amit még az arádtól sem láttál. Ha még izgalmasabb legénybúcsút szeretnél, rendeld meg barátnőmet is. Egy felejthetetlen leszbi show-val búcsúztatunk el téged az agglegénykortól.

Szado-Mazo show

Szeretsz szenvedni! Ne félj, nem fog fájni. Viszont élvezni fogod a show minden pillanatát! Dőlj hátra és hagyd, hogy megkötözzelek! A műsor végére, úgyis önszántadból a szolgám leszel!

Ördög show

Pokolian tüzes show. A vágy tüze fogja emészteni lelkedet és a műsor közben rájössz, egész kellemes is lehet egy ördög lány érintése!

Angyal show

Szűzies, de nem szent! Az angyalka rövid idő alatt megszabadul gátlásaitól és ruhájától is, hogy megmutathassa egy angyali szépség minden báját! Nem csak az ünnepekre ajánlom műsoromat!

Holló show

Az ismert film ötletéből merítettem. A műsor elején, akár a filmben párommal Jordannal meghalunk, de visszatérünk, hogy bosszút álljunk. Ez a bosszú azonban kellemes lesz! Látványos műsorunkban, egy olyan világba viszünk el, ahonnan nincs visszatérés. A show után azt kívánod majd, minden éjjel jöjjön el hozzád a két Holló!

Diáklány show

Igazán kislányosra veszem a figurát. Lehetsz a tanár bácsim! A műsor közben azonban a kislányból nő lesz! Hogy ez mit is jelent? Rendelj meg és megmutatom!

Limousine show

Nem csak a város lehet szép és izgalmas egy limusinból! Exkluzív műsorommal még felejthetetlenebbé teheted az utat! Miközben pezsgőt szürcsölsz és a város szebbnél szebb pontjain hajtasz át, egy látványos sztriptízzel varázsollak el, hogy mire kiszállsz az autóból, igazán királyként érezhessd magad!

Copyright © 2008 Sysi. Minden jog fenntartva
olcsó webtárhely
weblapkészítés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, webtárhely, webhosting
honlapkészítés